Harfilé på broccolipasta

4 pers

2 harytterfileér skivad i tunna skivor
100 g champinjoner skivade
3 charlottenlökar delade och skivade
100g tärnat rökt sidfläsk
1 dl hönsbuljong
1 dl grädde
olja till stekning

stek fläsk, lök och champinjoner i panna ta ur allt i en skål, gör rent pannan stek harfilén snabbt krydda med salt och peppar slå i buljong och grädde låt koka ihop tills hälften av vätskan är borta tillsätt 2/3 av svampblandningen(spar resten tills servering för garnering

Pastan
200 g torr pasta kokt
ca 400 g broccolibuketter
2 vitlöksklyftor finhackade
1 färsk röd chili finhackad
4 msk olivolja

koka pastan enl paketet håll av, gör fina buketter av broccolin koka upp saltat vatten och koka den snabbt häll av och kyl i kallt vatten värm en panna och fräs vitlök och chili snabbt tillsätt broccolin och krydda med salt och peppar slunga i pastan servera på ett stort fat med haren över garnera med chaminjonfräset och hackad persilja
 

Logon
  1. http://devilda.se/ftp/data/bakgrund/background9.jpg