Viltburgare med lökragu, svartpeppardressing och grillat chiabattabröd

4 pers

800 g viltfärs(vildsvin och hjort ex)
2 msk hackad färsk timjan
salt peppar

blanda färsen med kryddorna smaka av forma till avlånga hamburgare
ca 2 cm tjocka grilla i grillpanna ca 3 min på varje sida

Tillbehör

4 st chiabattabröd
2 tomater skivade
krispsallad

lökragu: 1 gul lök, 1 röd lök, 10 cm purjolök allt strimlat och sauterat i olja

svartpeppardressing: 2 msk majonäs, 6 msk creme fraiche, 1 msk grovmalen svartpeppar
salt mixa allt

dela brödet och pensla med olivolja grilla det snabbt

lägg ihop hamburgarna servera genast med chips eller hemgjorda pommes

Receptet kommer från www.devilda.se

Logon
  1. http://devilda.se/ftp/data/bakgrund/background5.jpg