• My Image

    Närproducerat, nyttigt och välsmakande kött

Köpvillkor

Dessa allmänna villkor är tillämpliga på alla avtal som du ingår med DEVILDA AB genom att beställa en produkt från www.devilda.se. Genom att beställa en produkt accepterar du dessa allmänna villkor.

DEVILDA AB reserverar sig för eventuella tryck-, bild- och skrivfel på www.devilda.se samt dess undersidor. DEVILDA AB innehar alla rättigheter till innehållet på www.devilda.se. Distribution, reproduktion, återutsändning, nyutgivning och annat förfogande eller tillgängliggörande av material på www.devilda.se får inte ske utan DEVILDA ABs skriftliga medgivande.

DEVILDA AB strävar efter att du ska få orderbekräftelse i samband med ditt köp. Om du mot förmodan inte har mottagit en orderbekräftelse per e-post inom ett dygn ber vi dig kontakta DEVILDA AB. Du ansvarar själv för att de uppgifter som du fyller i är korrekta och fullständiga. Du ansvarar för felaktigt ifyllda uppgifter och ska hålla DEVILDA AB skadeslöst om uppgifterna är medvetet oriktiga.

Vid beställning via webbshoppen gäller de priser som anges på webbshoppen vid beställningstidpunkten. Alla priser är angivna i svenska kronor (SEK) och inkluderar moms. Priserna är angivna exklusive frakt. Du betalar din beställning när du hämtar varan i vår butik.

DEVILDA AB följer Allmänna reklamationsnämndens riktlinjer och beslut vid reklamationer.

DEVILDA AB ansvarar för de personuppgifter som du lämnar till DEVILDA AB. Du kan vända dig till DEVILDA AB för att begära insyn i dina personuppgifter. Svensk lag ska tillämpas på dessa villkor. Om tvist avgörs av Allmänna reklamationsnämnden följer DEVILDA AB nämndens beslut.

Dessa Villkor har fastställts av DEVILDA AB 2020-12-14
DeVilda AB
Stensta 5, 153 91 Järna
Telefon 072-235 11 97
E-post: butiken@devilda.se
Stöd från EU

DEVILDA AB

DEVILDA AB

DEVILDA AB