• My Image

  Närproducerat, nyttigt och välsmakande kött

  SOMMARTIDER
  från 2 juli till och med 9 augusti
  tisdag 10 - 17
  onsdag 10 - 17
  torsdag 10 - 17
  fredag 10 - 17
  lördag, söndag och måndag stängt

Köpvillkor

Dessa allmänna villkor är tillämpliga på alla avtal som du ingår med DEVILDA genom att beställa en produkt från devilda.se. Genom att beställa en produkt accepterar du dessa allmänna villkor.

DEVILDA reserverar sig för eventuella tryck-, bild- och skrivfel på www.devilda.se samt dess undersidor. DEVILDA  innehar alla rättigheter till innehållet på devilda.se. Distribution, reproduktion, återutsändning, nyutgivning och annat förfogande eller tillgängliggörande av material på devilda.se får inte ske utan DEVILDAS skriftliga medgivande.

DEVILDA strävar efter att du ska få orderbekräftelse i samband med ditt köp. Om du mot förmodan inte har mottagit en orderbekräftelse per e-post inom ett dygn ber vi dig kontakta DEVILDAS butik: butiken@devilda.se. Du ansvarar själv för att de uppgifter som du fyller i är korrekta och fullständiga. Du ansvarar för felaktigt ifyllda uppgifter och ska hålla DEVILDA skadeslöst om uppgifterna är medvetet oriktiga.

Vid beställning via webbshoppen gäller de priser som anges på webbshoppen vid beställningstidpunkten. Alla priser är angivna i svenska kronor (SEK) och inkluderar moms. Priserna är angivna exklusive frakt. Du betalar din beställning när du hämtar varan i vår butik.

DEVILDA följer Allmänna reklamationsnämndens riktlinjer och beslut vid reklamationer.

DEVILDA  ansvarar för de personuppgifter som du lämnar till DEVILDA. Du kan vända dig till DEVILDAS butik butiken@devilda.se för att begära insyn i dina personuppgifter. Svensk lag ska tillämpas på dessa villkor. Om tvist avgörs av Allmänna reklamationsnämnden följer DEVILDA  nämndens beslut.

Dessa Villkor har fastställts av DEVILDA   2020-11-14

Logon
DeVilda AB
Stensta 5, 153 91 Järna
Telefon 072-235 11 97
E-post: butiken@devilda.se
Stöd från EU

DEVILDA AB

DEVILDA AB

DEVILDA AB