Observera att vikten på skinkan varierar och att det därför är ett cirkapris. Den korrekta summan är beräknad på den aktuella skinkan.
Skinkrecept
Skölj av skinkan hastigt med kallt vatten, låt skinkan stå framme i rumstemperatur ett par timmar innan bakning i ugnen. Slå ett varv ugnsfolie runt skinkan innan du placerar den i mitten av ugnen i en temperatur av 125 grader. En kylskåpskall skinka tar längre tid att baka i ugnen med resultatet att skinkan blir av med mera vätska och upplevs kompaktare. Då vildsvin har lägre fetthalt och annan muskelstruktur till skillnad från våra tamgrisar är detta små knep till att få den godaste och saftigaste vildsvinsskinkan till julbordet.
Man kan tillämpa samma princip även vid kokning av skinkan!
Köpvillkor >> GDPR-Policy >> *Jag samtycker till att DEVILDA AB lagrar min ifyllda information i syfte att få ta del av erbjudanden och nyheter. Läs mer om vår Integritetspolicy under länken GDPR. Skriv JA eller NEJ i rutan i vid beställning.